Omrvinky: Zanikol food magazín a novinky v Tržnici aj na stránke

Naposledy som písal o tom, ako sa úspešne podarilo Jamiemu rozbehnúť svoj vlastný časopis. Naopak americký Gourmet oznámil na svojej stránke, že novembrové číslo bude jeho posledné a ďalej bude fungovať len v elektronickej podobe. Z opačného konca sveta, od Donny Hay, zasa počúvam, že inzerenti sa pomaly vracajú a robota sa dostáva do normálu.

Tržnica po krátkej stagnácii konečne začala žiť a onedlho bude mať čerstvé prírastky. Detaily sa dolaďujú, ale už teraz sa možete tešiť na vecičky, ktoré sa nezháňajú ľahko.

Zmeny sa chystajú aj na stránke samotnej. V prvom rade trochu upraceme na hlavnej stránke, aby sa dalo pohodlne dostať ku konkrétnemu obsahu. Pribudnú aj nové rubriky – Novinky, Pripravované články a Dnes varím. Novinky budú mimo klasických článkov a budú oznamovať jednoduché a rýchle veci, napr. pozvánky na akcie a podobne. Pripravované články sú hádam samovysvetlovacie. Pokiaľ to len bude možné a inšpirácia na články bude aj naďalej fungovať ako perpetuum mobile, tak tu nájdete všetko, čo sa ešte len pucuje, chystá, šúpe a krája. Dnes varím je stará rubrika, ktorá tu už bola. Má byť inšpiráciou, čo navariť, ak sa náhodou ocitnete vo vašej kuchyni v slepej uličke.

Ak máte konkrétny nápad, ako to tu vylepšiť, prípadne je tu niečo, čo vás vyslovene vytáča, budeme samé ucho. Tu v komentároch a napríklad aj na Facebooku – stránke venovanej delikatesám.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.