Pripravované články + jeden gastronomický

Najbližšie články, ktoré pre už chystáme:

  • Recenzia na reštauráciu Impresia (hotovo)
  • Ako správne krájať suroviny a nepokrájať si prsty (video) (hotovo)
  • Suši? Nie, iba rolky zo zelených palaciniek (hotovo)
  • Rozsiahly materiál alternatív ku káve (cigorka, melta, orzo)

Jeden dobrý gastronomický na odľahčenie:
Záhorák hovorí svojej žene.“Očúvaj stará, blížá sa ti svátky, kúpime svinu, zabijeme, budú jitrničky, klobáse, krvavnice…“ Zrazu sa otočí, capne synovi takú po papuli, že ten padne zo stoličky.
Žena sa ho pýtá: nááááá co robíš, šak ti nic nespraviu!
„Už ho vidzím debila, jak to í bez chleba“!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (2)

  1. hi hi,ako lokalpatriotku ma vtip takto ku koncu tyzdna celkom pobavil. az na to,ze ak sa dobre pamatam, miesto „krvavnic“ by sa robili jelita,
    btw: vies aka je najkratsia slovesna forma od „jest“- no predsa zahoracne on,ona,ono í:-)

  2. jo jo, jedneho „ze Sastina“ mame vo famili, takze í sme uz oculi… ;-)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.