Pripravované články: káva, očovský bača, food fest a ešte viac

Stáva sa, že niekedy je správ a tém pomenej, a potom sa s nimi behom troch dní doslova roztrhne vreco. Presne toto sa mi stalo za posledný víkend, takže tu je zoznam tém.

Káva

Bol som porotcovať na ďalšej súťaži baristov juniorov v Rimavske Sobote. Mimo toho, že som videl zlepšenie u súťažiacich, sme sa porotcovia dohodli na spoločnej degustácii, kde budeme hodnotiť jednotlivé komerčné značky kávy. Espresso bude pripravovať dvojnásobný majster kávy Stano Cibuľa. Ďalšie podrobnosti oznámime, keď budeme bližšie k dátumu akcie. Navyše, jeden z vás bude môcť v súťaži vyhrať účasť na tejto degustácii.

Recenzia reštaurácie v Rimavskej Sobote

Keď sme už merali cestu do Rimavskej Soboty, boli sme tam omrknúť miestnu gastronómiu. Konkrétne jednu reštauráciu, kde majú na jedálnom lístku rubriku Polomäsité jedlá. A nielen to. Bude recenzia.

Bača z Očovej robí syr

Cestou z Rimavskej Soboty sme sa zastavili v Hrochoti na salaši. Zažili sme očovského baču Juraja, ktorý nám ukázal, ako sa robí syr. Popri tom nám okolo hláv lietali lastovičky, my sme v horku popíjali studenú žinčicu a bača svojím osobitým prejavom robil šou. Budú fotky aj video!

Bratislava Food Fest

Posledný víkend sa uskutočnil druhý ročník festivalu jedla v bratislavskej Medickej záhrade. Dopadol pre mňa sklamaním, ale viac sa rozkecám až v článku.

Gastrodetektívka

Popri všetkých týchto témach nemôžem zabudnúť na seriál. Bude cisárov puding. Je to recept, ktorý si doniesla moja prababka, keď sa učila vo Viedni za krajčírku.

Tak. Teraz mi dajte deň na strávenie a spracovanie všetkých týchto tém, aby som ich od zajtra mohol začať púšťať na stránku.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (1)

  1. tesime sa
    diky za teasing :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.