Vyhodnotenie súťaže o japonské saké

Týždeň ubehol ako voda a veľa zvedavých ľudí sa prihlásilo do súťaže o vzorku japonského saké so svojou správnou odpoveďou. Chuť saké ovplyvňuje samozrejme viacero vecí, no najviac leštenie (resp. brúsenie) ryžových zŕn. Čím viac sa odbrúsi, tým jemnejšia a lahodnejšia bude výsledná chuť.

Dostali sme 38 správnych odpovedí, spomedzi ktorých vyhráva Martina Straková z Trenčína. Gratulujeme a posielame cenu.

P.S. Už teraz sa môžete tešiť na ďalšiu rýchlu súťaž, téma a výhra sa tentoraz budú týkať vína. Viac info na budúci týždeň.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (1)

  1. Ďakujem veľmi pekne nielen za výhru, ale aj tento inšpirujúci portál, teším sa !!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.