Pekárove ruky sú úplne iné, ako zvyšku populácie. Nie tým, že sa občas popáli, ale že zloženie baktérii na nich v podstate kopíruje kvas, s ktorým pracuje. Mrknite štúdiu https://ideas.ted.com/inside-the-fascinating-and-delicious-science-of-sourdough-bread/
Poznámky
Martin to hovorí už dávno, a teraz to povedal aj do novín
https://www.aktuality.sk/…/preco-slovensko-nema-restauraci…/
Cítite nostalgiu za potravinami socializmu? https://zurnal.pravda.sk/spolocnost/clanok/466786-socializmus-na-tanieri/
Odišla osobnosť francúzskej gastronómie a zkladateľ známej súťaže kuchárov Bocuse d`Or https://style.hnonline.sk/gastro/1678869-zomrel-jeden-z-najznamejsich-sefkucharov-sveta-sposobil-revoluciu-v-gastronomii
Po spišských párkoch má problém už aj skalický trdelník a žitavská paprika https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/455046-trdelnik-ci-paprika-dalsie-znackove-slovenske-potraviny-nevyhoveli/
Do tohoto talianskeho foodblogu sa dá naozaj veľmi zapozerať… www.cookingmesoftly.it
Ak nešróbujete, ale naopak často strúhate parmezán ;-)