Časový odtlačok aktuálnej gastroscény
Pred viac ako týždňom som skočil na krst novej knihy o foodbloggeroch, bol v bratislavskom Urban House.
Pred viac ako týždňom som skočil na krst novej knihy o foodbloggeroch, bol v bratislavskom Urban House.
Po lyžovačke sme vynechali obligátnu kolibu a zašli si pár kilometrov za podnikom s trochu vyššou gastronómiou.
Od Slovartu sa ku mne dostala kniha Taktne o tráviacom trakte od Giulie Enders, mladej nemeckej lekárky. Žltý obal a kopa takmer detských kresieb, nevedel som, čo čakať.
V sobotu sme išli do Trnavy vybaviť jednu vec a zhodou okolností sme na rovnakej ulici natrafili na zaujímavý a relatívne nový podnik. Otvorili minulý rok v októbri. Sú to vlastne dve spojené budovy. Stará a zrenovovaná poschodová rotunda a k nej prirobený nový Spiegelsaal. Vnútorné spojenie je ešte zaujímavejšie ako zvonka. Kým v novej […]
Dávnejšie som počul, že v Kráľovej nad Váhom je podnik, ktorý stojí zato ochutnať. Z Nitry je to asi pol hodinka cesty, tak sme si s milovanou spravili vlastné a kľudné Vianoce v predstihu.
Po dovolenke som si konečne našiel viac času na knihy, vrátane tých kuchárskych. Práve vtedy, keď dve české foodbloggerky vydali tie svoje.
Možno ste si všimli, že som vynechal recenzie hneď niekoľkých nových bratislavských podnikov. Namiesto nich som si začal viac všímať miesta, ktoré fungujú viac rokov. Sám som zvedavý, ako sa im darí.
To bol môj prvý dojem z novej kaviarne Dobre Dobré v bratislavskej Starej tržnici. Ďalšie dojmy bude musieť preveriť len čas.