Moja prvá torta, poschodová a čokoládová
Recept na nadýchanú čokoládovú poschodovú tortu, bez práškov, margarínov a stužovačov.
Recept na nadýchanú čokoládovú poschodovú tortu, bez práškov, margarínov a stužovačov.
Jednoduchý, patrične gýčový, ala napriek tomu chutný francúzsky dezert.
Tofu môžete pridať do cheesecake, tiramisu alebo z neho spraviť mousse.
Prvá pomoc, ak by sa náhodou letu utrhlo z reťaze. Alebo keby ste kúpili príliš veľký melón a časť by vám mala zostať. Stačí uvariť sirup, dochutiť ho a ľadový mls máte hotový.
Kus rakúskej cukrárskej histórie zhmotnený v príliš sladkej a suchej torte menom Sacher.
Krehký maslový keksík naplnený ríbezľovým rôsolom, vareným čokoládovým krémom, preliaty čokoládou a dozdobený lieskovcom. V skratke môj najobľúbenejší dezert, plnený čokoládový košíček.
Kokosové guľky s lieskovcom uprostred. Na zimnú guľovačku ich určite škoda, ale vychladené chutia najlepšie.
Pravý rakúsko-maďarský dezert, pôvodne vymyslený pre cisársky pár. Sladké trhance cesta preliate sirupom vydajú za veľmi sýty pamlsok.