Tento rok kapustu nenakladám, pôjde do čalamády
Hlavný dôvod je ten, že nemáme dobré strúhadlo a pokrájať toľko kapusty nie je ani pre mňa sranda. Tak som prehodil výhybku na čalamádu a za týždeň čo je urobená sme už vyprázdnili dva poháre.
Hlavný dôvod je ten, že nemáme dobré strúhadlo a pokrájať toľko kapusty nie je ani pre mňa sranda. Tak som prehodil výhybku na čalamádu a za týždeň čo je urobená sme už vyprázdnili dva poháre.
Pár receptov z ovsenej múky a pár viet o tom, prečo je ovos výživný a zasýti nadlho.
Holandské národné jedlo, či skôr národná príloha. Vďaka mrkve krásne holandsky oranžová a vďaka maslu jemná a sýta. Skúste samostatne alebo k hovädziemu.
Za’atar je jedna zo základných zmesí korenia v arabskom svete. Môžete ho pridať k hummous, namáčať doňho pita chlieb alebo ho vmiešať do ryže. Svoj vlastný za’atar si pritom môžete namiešať aj sami.
Upečte si plochý arabský chlieb. Niekde ho zvyknú volať turecký chlieb, inde ako iránsky. Posypaný sézamom a černuškou.