Ako mi kríza zrušila knihu
Knihu som nosil v hlave dlhé roky. Najprv som rozmýšľal nad tým, čo ňou chcem povedať. Vedel som ale, že nechcem napísať ďalšiu receptovú knihu, akých sú na pultoch mraky.
Knihu som nosil v hlave dlhé roky. Najprv som rozmýšľal nad tým, čo ňou chcem povedať. Vedel som ale, že nechcem napísať ďalšiu receptovú knihu, akých sú na pultoch mraky.
Dávno sme sa nevideli a toľko sa toho …nezmenilo. Niečo predsalen áno. Po rokoch som vynechal svoje tradičné novoročné predpovedné okienko, tak ho zaradím dodatočne teraz.
Asi vám neuniklo, že tu posledný rok akosi nepribúdajú články. A keď, tak len sporadicky. Nie, neprestal som jesť, stále mám blízko ku gastronómii, ale zmenilo sa v podstate všetko ostatné.
V zápale kuchynského boja si často beriem na pomoc kuchynskú handru, ale po nedávnych udalostiach zrejme presedlám na chňapky a uberiem plyn.
Po veľmi dlhom čase som si kúpil časopil Dobré jedlo, upútala ma fotka dobošky na titulke. Ale samozrejme aj zvedavosť, o čom dnes tieto magazíny píšu.
Minulý rok som napísal, že už nič nebude také ako predtým. Len som teraz na pochybách, či to bolo predpovedanie budúcnosti alebo naopak jej vedomé programovanie.
Prečo som zatiaľ nespomenul kauzu ministerského porovnávania kvality zahraničných potravín? Pretože sa vždy oplatí počkať na viac informácii.