Muškátový oriešok
V rubrike Delikatesy, hlavnej v našom menu, predstavíme každý týždeň jednu delikatesu, základné informácie o nej a zároveň spôsoby použitia aj recepty. Ako jednu z prvých mi dovoľte predstaviť vám muškátový oriešok.
V rubrike Delikatesy, hlavnej v našom menu, predstavíme každý týždeň jednu delikatesu, základné informácie o nej a zároveň spôsoby použitia aj recepty. Ako jednu z prvých mi dovoľte predstaviť vám muškátový oriešok.
Aj vďaka gaštanovej strave majú korzické údeniny špecifickú chuť a arómu.
Ak chceš pripraviť bažantiu paštétu, musíš začať polievkou. Nie, nemyslím tým posilniť ňou seba pred náročnou prípravou.
Tradičná jemenská zmes korenia, ktorá sa v dvoch rôznych variáciách používa do kávy a do polievok.
Mandle a kakao. To je základ na krehké biscotti ku káve. Recept od talianskeho cukrára Mima.