Návody pre začínajúcich kuchárov (+súťaž)
Z Ikaru sa mi dostala do rúk kniha so základnými receptami s názvom Princíp varenia od Matthiasa F. Mangolda.
Z Ikaru sa mi dostala do rúk kniha so základnými receptami s názvom Princíp varenia od Matthiasa F. Mangolda.
Cez Šurany ideme občas na výlet, milovaná tam chodieva aj pracovne. Práve od nej som dostal tip na Kaviareň Žofia.
V Štiavnici sa sem tam objavila lepšia káva na mlynčekoch niektorých kaviarní, ale stabilné miesto doteraz nemala.
Tento hotel som s odstupom času chcel navštíviť ešte pred troma rokmi, len vtedy bol práve v rekonštrukcii. Dostal som sa tam až teraz, osem rokov po poslednej návšteve.
Nitra dostala ešte vo februári jeden nový a pomerne pozoruhodný podnik.
Keď sme už načali japonskú kuchyňu, oplatí sa pozrieť aj mimo Bratislavu.
Nový podnik na Hviezdoslavovom námestí je nenápadnosť sama. Ale len dokým sa v patričnom kontraste neocitnete v jeho útrobách.