Cukrová repa na nátierku aj miesto tvarohu
Cukrová repa je vďačná surovina na experimentovanie, tak som ju skúsil nasladko aj naslano.
Cukrová repa je vďačná surovina na experimentovanie, tak som ju skúsil nasladko aj naslano.
Aj keď to tu v poslednom čase skôr kvasilo a chlebovalo, neznamená to, že si čas od času nespravíme niečo sladké na zub. Začalo sa to všetko pri gaštanoch a skončilo po festivale čokolády.
Hovorím o gaštanoch. Ak ich namočíte do čokolády a posypete kakaom, dostanete parádne pralinky.
Nie pri každej delikatese musí človek stráviť pol dňa pri sporáku. Táto bola mimoriadne rýchla a efektívna.
V reálnom živote síce Valentína tvrdohlavo ignorujem, ale v kuchyni si to nemôžem dovoliť. Po extra kľudnom víkende som sa dnes v noci rozhodol podporiť romantiku upraveným soufflé.
Klasický americký koláč, plný čokolády a orechov. Príprava je jednoduchá a výsledok môže spôsobiť dočasné pomätenie zmyslov. Hlavne chuťových…
Rýchly a vlastný čokoládový toping, ktorý dá aj obyčajnej zmrzline nový rozmer.