Čokoládový toping s likérom
Rýchly a vlastný čokoládový toping, ktorý dá aj obyčajnej zmrzline nový rozmer.
Rýchly a vlastný čokoládový toping, ktorý dá aj obyčajnej zmrzline nový rozmer.
Priznám sa bez mučenia, tento recept som vyčítal milovanej zo ženského magazínu. Je to hotová čokoládová sopka, čokoládové peklo, to musíte ochutnať!
Aromatické korenie, maslová mrvenička s pistáciami, horúce slivky a navrch lyžička studenej smotany.
Nedávno som v obchode kúpil košík nektaríniek. Cena bola prijateľná a reku, budem si ich brávať na desiatu so sebou. Boli síce šťavnaté, ale bol to ten typ, kde sa dužina neoddeľuje od kôstky, takže výsledok jedenia takejto nektarínky sú príšerne ulepené ruky a šťava stekajúca po celej brade. Rozmýšľal som, čo s nimi. […]
Maďarská klasika, ktorej originálny recept sprístupnil na sklonku svojho života peštianskym cukrárom a pekárom jeho tvorca, József C. Dobos.
Ak máš rád kávu a zmrzlinu, tak tento dezerto-nápoj ti určite bude chutiť. Do pohárika alebo šálky daj kopček vanilkovej zmrzliny, polej ho čerstvo pripraveným espressom a ihneď podávaj s malou lyžičkou. Osobne mám rád, keď zmrzlina ešte nie je celkom rozpustená. Prevaľujem si ju vtedy v poháriku, prekladám dúškami kávy, no skrátka toto je […]