Do Trnavy to stále láka zahraničných cukrárov

Dostal som od známeho echo, že v Trnave je nová cukráreň. Má aj pár vlastných stolov, ale podľa toho čo som počul svoje výrobky väčšinou dodáva do iných kaviarní alebo ich robí na objednávku.

Cukráreň Hübler je na nenápadnom mieste. Z pešej zóny treba prejsť pasážou okolo reštaurácie Wetzlerov dom, ďalej doľava smerom k novším činžiakom a za rohom vpravo natrafíte na tabuľu s vchodom.

Cukráreň Hűbler v Trnave

Vo vnútri cukrárne

Po vstupe objavíte malú kaviareň, chladiacu vitrínu ale aj obrovské okno, cez ktoré vidno do samotnej výroby. Ruch navyše vidno aj z ulicie, nielen zvúntra. Výborné lákadlo! U Hüblera sme boli cez víkend a poobede, takže sme živú akciu v prevádzke žiaľ nevideli. Zato nás privítala milá obsluha, ktorá rada odpovedala na tucet zvedavých otázok.

Dali sme si parížsku tortu (1.40€), tvarohový pohár (1,60€), sacherovu tortu (1,40€) a jedno espresso (1,30€). Zákusky neboli zbytočne presladené, takisto nebolo cítiť lepkavú pachuť margarínu. Káva je Musetti a za barom sme videli aj typicky bodkované hrnčeky na kakao alebo čokoládu. V ponuke okrem zákuskov bola napríklad aj klasická bábovka.

Čokoládový zákusok

Celkový dojem bol veľmi dobrý. Slušná kvalita zákuskov, útulný priestor aj čisté toalety. A viem si predstaviť, že v čulom pracovnom ruchu prevádzky musí byť aj výborná atmosféra. Vôbec mi nevadí, že cukráreň nie je priamo na pešej zóne. Je milšie, keď malé sídliská ozvláštňujú radšej takéto prevádzky, ako len reklamami olepené pokútne večierky.

Cukráreň Manfred Hübler
Vajanského 7958/38
Trnava
www.hubler.sk

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (2)

  1. Keď Trnava, tak Thalmeiner :)
    https://www.facebook.com/thalmeiner

  2. Thalmeiner sa na cukraren Hübler vobec nechyta. Thalmeinter ma zaujimavu jedine stranku interieru, tam by sme asi aj s kvalitou skocili. Dnes sme navstivili Hübler – zakusky bomba, kava ako-tak. Je to presne miesto, kde netreba vysperkovany interier – zaujimave je prave to velke okno do kuchyne. V sobotu tam zakusky vypekali nazivo a chutne :-) Odporucam.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.