Marocký tajine
Voňavé marocké jedlo, plné najrôznejších druhov korenia, v mäsovej alebo zeleninovej verzii.
Voňavé marocké jedlo, plné najrôznejších druhov korenia, v mäsovej alebo zeleninovej verzii.
Takmer jediná práca s týmto gréckym jedlom je len krátka príprava. Zvyšok času sa len pomaly varí alebo pečie.
Jedna z najfajnovejších paštét, aké sa zo zveriny dajú pripraviť.
Dve jedlá v jednom, vyvarte si hovädzie a získate hutný vývar aj varené mäkké mäso ku chrenu alebo prívarku.
ez víkend som výnimočne nevaril. Zato som si úplne bohapusto objednal dve veci: u starkej segedín a u milovanej knedľu. Dopadlo to nadmieru marha dobre, tak vám túto klasiku pripomínam dvoma receptami.
Klasické sibírske pelmene, plnená mäsom. Oplatia sa robiť vo väčšom množstve a v zime postupne ťahať z mrazáku.
Túto nie celkom známu časť kravy u mäsiara príliš často nevidieť. Kto však vie o čo ide, ten si ho nekupuje na pulte ale objednáva.
Ak chceš pripraviť bažantiu paštétu, musíš začať polievkou. Nie, nemyslím tým posilniť ňou seba pred náročnou prípravou.