Divá kačica v Komárne

Pirohy plnené kačacinou

Späť do Komárna. Počas nášho výletu sme sa samozrejme chceli niekde príjemne naobedovať. Peter navrhol jeden penzión ukrytý blízko mesta, v časti Lándor-Hajláš. Volá sa Divá kačica a po krátkej jazde popri Váhu a Nitre sme ho po betónke a štrkovej ceste nakoniec našli. Domáci zrejme vedia, prečo uvádzajú na svojej stránke pre istotu GPS súradnice…

Divá kačica - interiér

SvetláOdmenou bolo jesenné slnko, vysoké stromy a pokojný podnik. Pred vstupom do reštauračnej časti nám odložili kabáty a uviedli nás dnu. Sadli sme si k oknu a pozorovali kačice, ktoré sa vonku pásli na popadaných jablkách. Jedlo pomenované kačka na jablkách sme v jedálnom lístku síce nenašli, ale zato výber bol ťažký a kombinácie zaujímavé. Príjemne prekvapila vetička na začiatku menu, podľa ktorej vám pripravia akékoľvek jedlo podľa želania, samozrejme ak nato budú dostupné suroviny a technické prostriedky.

Čašníčka upozornila, že prsia pripravujú navrchu chrumkavé, ale vo vnútri ružové a opýtala sa, či je to v poriadku.

Začali sme polievkou. Vybrali sme si cesnakovú so Chardonnay (2,16 €), ragú polievku z telacieho (2,61 €) a polievku buzsáki s pšeničnými knedličkami (2,82 €). Všetky boli hutné a pripravené na poctivom základe, navyše moja teľacina sa rozpadávala na jazyku a vo vnútri plávali noky. Smotany v nej bolo tak akurát, aby neprehlušila ostatné chute.

Ragú polievka z teľacieho

Keď sa meno reštaurácie odvoláva na kačice a navyše je čas tohoto mäsa, rozhodli sme sa ísť práve týmto smerom. Peter si vybral kačacie prsia s brusnicovou omáčkou (8,46 €), Marek zasa pražené huby v bylinkovom koláči (5,15 €) a ja zasa pirohy plnené kačacinou na víne (6,14 €). Čašníčka Petra upozornila, že prsia pripravujú navrchu chrumkavé ale vo vnútri ružové a opýtala sa ho, či je to v poriadku. Takto sa skutočne majú pripravovať, inak by zostali suché, takže odpoveď ani nemohla byť nie. K pirohom prílohu nebolo treba, najmä po výdatnej polievke, ale obaja moji hladnejší parťáci si z čistej zvedavosti vybrali bryndzové kukuričné krokety (1,16 €).

Pražené huby v bylinkovom koláči

VitrážKačacina prišla, ako bolo sľúbené, chutná a šťavnatá. Bryndzové krokety boli vlastne zapečená polenta s bryndzou. Zaujímavá kombinácia, ale bryndze vraj mohlo byť o trochu viac. Marekova bylinková buchta (foto vyššie) bola chrumkavá a chutná. Moje pirohy (na úvodnej fotke) sa tvárili ako domáca výroba. Ich kačacia plnka nebola rozmixovaná na hladkú pastu, ale rozpadávala sa na jemné kúsky. Pirohy dopĺňala sladkastá vínová omáčka. Vkusná príloha na všetkých tanieroch, ľadový šalát trhaný ručne a nie pomliaždený nožom. Kde tu pár kvapiek sladkej omáčky.

Oba chody boli nadmieru sýte, preto sme dezert vynechali, ja som si neodpustil poobedňajšiu kávu. Tá sa stala jediným čiernym bodom celej návštevy. Zrejme kvôli menšiemu obratu bola preležaná a stará, jej crema sa doslova trhala na franforce. Celkový účet, spolu s jednou vodou, nealko pivom a džúsom, nás vyšiel na 33,82 €. Iba príjemná bodka za veľmi dobrým pocitom z jedla a atmosféry miesta.

P.S. Na účtenke ma prekvapilo označenie podniku. Stálo tam Penzión Divá kačica, Roľnícke družstvo. No bodaj by bolo takýchto šikovných družstiev u nás viac… ;-)

Reštaurácia a Penzión Divá kačica
Komárno, časť Lándor-Hajláš
www.divakacica.sk

deli divider

Ďalšie články v téme Komárno a jeho okolie:
Kam zapadnúť na prechádzke po Komárne
Pražiareň kávy v Komárne

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (59)

  1. Peter Ondrejka

    chutilo nam, mozem len odporucat :)

  2. preco sa tak skryvaju? ani som nevedel, ze taketo nieco existuje a to chodim stade do vinice. nahovorim rodinu a otestujeme :). dakujem za super clanok a tip!

  3. Preco sa skryvaju? Neviem, asi preto, aby platilo, ze dobre treba hladat ;-)

    inak, videl som v Komarne zopar billboardov s reklamou na nich, napriklad na ceste do NR v tej zakrute za pumpou

  4. ja ked soferujem sledujem cestu a nie billboardy :)

  5. JOOOOOOOOOOOJ!!!zaslintal som ako bernardín :-)
    Veru,ak pojdem okolo,stavím sa.
    mimochodom ponukli Vám k tomu aj nejaké vínka? :-)
    to mi akosi v poslednom čase v reštauráciách chýba.
    perfektná reštaurácia,jedlo,obsluha.servis,prestieranie,dekorácia jedla atd…ale to,čo má doplniť ten pôžitok,alebo ho ešte umocniť,postrádam,škoda

  6. Boli sme bez vinka. Totiz, ja sofer, Marek nepije vobec a Peter mal soferovat o par hodin, takze sme sa museli obist bez… :-(

    ale mozes mi verit, ze pohar cerveneho mi po tomto jedlo certovsky chybal ;-)

  7. […] Ďalšie články v téme Komárno a jeho okolie: Kam zapadnúť na prechádzke po Komárne Pražiareň kávy v Komárne Divá kačica v Komárne […]

  8. Miro Svitek

    Dobry den,

    ja som tam raz bol v nedelu. Neviem, co tam bolo za kuchara, ale kedze uctenka bola v plnych cenach, mam nazor, ze aj jedlo malo byt plnohodnotne.
    Tyzden talianskej kuchyne : Talianska rybia polievka, asi za 4 EUR, v podstate tepla voda s povarenym pangasiom. Poctivy zaklad sa asi minul uz vo stvrtok. Na otazku mileho personalu, ci chutilo, som sa vyjadril, ze ten vyvar bol slaby. Po navrate z kuchyne som pochopil, ze ich to mrzi, ale aj tak nevedia, co je to vyvar.

    Gorgonzolova omacka – ked uz gorgonzolu nezohnal, mohol pouzit aspon podobny syr. Omacka bola premucneny besamel s nejakym asi eidamom.

    Ale zavrazdilo ma az zabaglione. Schvalne si najdite na webe, co to ma byt. Ja som dostal vysoky pohar s vanilkovou zmrzlinou, visnovym kompotom, zaliate vajecnym likerom a zadrbane slahackou k prasknutiu. Kapitolu Diva kacica som definitivne uzavrel.

    Inak, dekoracie a prostredie su na urovni, personal mily, ale to je asi vsetko. A kedze to je silne mimo normalnej cestnej komunikacie, musel som si potom dat umyt auto.

    Snazim sa byt objektivny, ale tento pozitivny clanok bol asi o inej restauraciii :-)))

  9. Tvoja skusenost ma mrzi. Urcite nie je dobre, ak ma akykolvek podnik tak priepastne rozdielne recenzie.

  10. Peter Ondrejka

    Miro, je mozne, ze talianov nezvladli, ale to ani nie je az taky problem, ak si skusis objednat, nieco, co vystihuje region. To, ze spravili dni talianskej kuchyne a ich nezvladli, je chyba. Ja by som sa tam nezameral na tyzdne inej kuchyne, skor by som sa tam zameriaval na sezonne druhy ovocia, zeleniny a mias ktore vystihuju tento region :)
    A ako doplnok by som urcite nevynechal bohatu ponuku vin ktore tento region ponuka

  11. Miro Svitek

    Mohlo to byt sposobene tymto :

    Bolo to asi pred dvoma mesiacmi. Ale zase to bolo po pozitivnej skusenosti mojej zeny, tak som sa rozhodol, ze to vyskusam. Nemal som to robit :-)

    Asi skor, bolo to v nedelu. Myslim si, ze pan, ktory vie varit, ma jeden alebo dva dni v tyzdni volno. A v nedelu vari upratovacka, kedze slova vyvar, bouillon jej nevraveli nic. Ale ceny a jedalny listok bol rovnaky ako bezne, takze na to doplatil host. Som velky labuznik, a tesil som sa, ze nieco normalne sa otvori aj u nas.

    Snad nabuduce. Divu Kacicu som viackrat netestoval, lebo naco. Ak sa chcem dobre najest, uvarim si sam. Alebo idem do Bratislavy do Mola, ci ElGaucho na steak.

    Ale potesim aj dvoma pozitivnymi postrehmi :
    Paci sa mi, ze aj ked moderujes forum, necenzurujes.
    Mam radost, ze po degradacii gastronews.cz vznika u nas nieco fajn, stranka sa mi paci.

  12. Miro Svitek

    Peto, mas pravdu, akurat ta poloha ich pri nulovej tolerancii dopravakov k alkoholu k ulohe vinarne nepredurcuje.

    Lokalne som si dal tiez : Polievka Ok, nepamatam si nazov, troska kyslasta cervena. Pripominala mi svojou kyslostou polsky zurek, ale ti to robia kvasenim chleba, tu skor octom.Ale tu zjedla zena, kedze tu rybiu, co som objednal jej, odmietla s tym, ze to je voda.

    A este myslim perkelt zo sumca s tvarohovymi haluskami, alebo nieco v tom zmysle. Tam bola chut celkom ok, porcia velka, ale sevirovane sposobom, ako by to niekto predo mnou uz jedol. Zato tipujem na absenciu toho, kto robi jedla, ako su na fotkach.

    Zabaglione ale nie je nezvladnutie, clovek, kto to dokaze vypustit z ruk, je analfabet. Myslim, ze je presvedceny aj o tom, ze Banana Split je chorvatsky dezert.

  13. ta nedela je urcite „rizikovy“ den, to mas recht.

    ta ich akcia mi ale pripomenula, ako to malo asi povodne vyzerat. Raz sme takto boli plavat v kastiely v Mojmirovciach a doma nebolo nic navarene, tak reku, najeme sa tam. Mali akurat francuzsky vikend, hostoval u nich echt kuchar z Francuzska a dali sme si fantasticke tagliatelle s hovadzimi lickami na pomarancoch. Kralovska porcia a fajnove cerstve jedlo za smiesnych 200 Sk. Akcia bola ale tak dobre „utajena“, ze nebyt nahody, tak to ani neobjavime. Takze, niekedy sa zadari.

    Moderovanie – moderovany by mal byt len prvy prispevok, ale v poslednom case sa nejako antispamovy filter nevie vpratat do koze a nespravne oznacuje niektore spravy. Pracujem na zlepseni. Co sa cenzury tyka, tak filtrujem len vyslovene chrapunstvo a hruby slovnik.
    Vdaka za pochvalu.

  14. Peter Ondrejka

    taliani sem . francuzi tam… Spravil som zemiakovy paprikas s klobasou a hotovo :D oblizovali by ste sa aj za usami :D

  15. Miro Svitek

    ano. a ja som spravil kyslu sosovicovu polievku, rozmixoval ju s troskou muskatoveho oriesku a oblizoval by si sa az za usami :-)))

    si z kn ? zalozme si klub !

  16. Peter Ondrejka

    klub gourmet-ov Komárna? :D

  17. Mnam, chlapci, robite mi chute. Ja dnes vecer dojedam kolozvarsku kapustu, navarila som jej cez vikend pre desiatich a este som do nej aj zabudla dat klobasu. A mam aj chilli con carne, so zemiakovou kasou (viem, nie asi najspravnejsia kombinacia, ale chute tehotnej zenskej…) s ‚brown butter‘, a to je delikatesa… rozpustene a mierne oprazene maslo (dohneda) povysi obycajnu zemiakovu kasu na bozsky zazitok. Najlepsi objav tohto tyzdna!

  18. miro, ty sa fut stazujes :). ale nazor si vazi, a co by si ty navrhol v kn? blavu a budapest vynechaj.

  19. Miro Svitek

    Valer, laska moja :-))

    V Komarne, je to sice velka hanba, ale nenavrhol by som nic. Jedine, kde sa ako tak da, je Erdó Csárda smerom na Gyor, lebo tam sa tiez na nic nehraju.

    Ostatni ako keby robili cez kopirak tie iste veci, povazujem to za ohrievanie surovin, nie za varenie :-)

    Ano, klub gurmanov Komarna. Budeme si varit. Zaplatime clenske, dohodneme si nejaku friendly restiku s kuchynou, kazdu sobotu niekto z nas navrhne jedalny listok, co chce varit, prihlasia sa mu clenovia, co chcu dojst, z clenskeho sa kupia suroviny a navari.

  20. Berete aj mimomiestnych? ;-)

  21. Miro Svitek

    Jasne, zatial kazdeho kto ma ruky alebo nohy :-)))

  22. prehanas miro, nezabudni nie kazdy v komarne je general manager. kvalita jedla sa odzrkadluje aj od toho, xze kolko si za jedlo ochotny zaplatit. radsej hovno menu za 1 EUR ako kvalitne jedlo za 10 EUR. komarno bolo vzdy o tom. ja rad vypadnem na pizzu ku kecovcom (lux), cinska panda je celkom super, zlaty orol je ok, v chotine mame 7 vezer ta je ok. v bratislave sa casto hraju na to co nemaju a je to nechutne predrazene. bol som v nejekom moone ci co kde predjedlo bolo 400 Sk, ako jedlo to nebolo zle ale za tu cenu sa v madarsku alebo v usa najem ovela kvalitnejsie. napriek tomu, ze moj najprijemnejsi gurmansky zazitok bol „taco truck“ teda mobilna vyvarovna pre latisnkoamerickych robosov v californii kde sa za 10 usd napraskas donemoty.

    kvalita gastronomie na slovensku je taka aka je ekonomika a mentalita ludi vratane nasich kucharov (co je extremne ubohe).

    inak do klubu sa pridam aj ja, vsak spustme nieco na facebooku. skupinu ci co.

  23. Miro Svitek

    Valer, tu nejde o manazera, manazer by chodil do Divej kacice, keby to neboli vyhodene peniaze. Erdo csarda je lacny podnik s dobrym jedlom a obsluhou, len trocha od ruky. mne svojho casu sedel Dekli v Alibabe, ale uz je to nuda a nema konstantnu kvalitu. V luxe som davno nebol, vraj lux nie je nazivo zly, ale rozvoz som si objednal a to bolo nafigu a drahe. Grilovane kura pri nemocnici bolo presolene a suche, skoro som im ho zobral naspat. A tiez nebolo zadarmo.
    Panda ma dobre porcie za dobre ceny, lebo tie porcie su duply, v podstate. Ale cina, aj ked je fajn, sa da jest raz mesacne, inak lezie krkom. nie som stavany na glutaman, aj ked teoria Umami ( vygoogli si ) ma nieco do seba. Zlaty orol bol velmi dobry okolo roku 2002, predtym bolo dobre Banderium. Pokazili sa natolko, ze uz tam nejdem, takze ak sa zase zlepsili, je to uz len pre ich radost. Co viem pochvalit, je langos u Dokiho :-))) A este spolovice Bastya.

    Takze manager sem, manager tam – dobra restauracia ma dobre domacke jedlo, kde ta vecera na osobu nevyjde viac ako 250 korun aj s polievkou, kavou, zakuskom a mineralkou. A taka nie je, siroko daleko.

  24. grilovane kurca v madarskom tescu vitazi :), preco si myslis, ze neviem co je to Umami? a cinske restauracie v europe su taketo. msg je zaklad. ja viem v budapesti o jednej co podava originalne veci. ale tam chodia len cinania a ja. niekto mi kedysi povedal „to miesto nemam rad, lebo tam nevaria cinsky :)“.
    nemyslim si , ze situacia je natolko uboha, aj ked dobra nie je. ja som bol velmi nahnevany na nase restauracie ked som sa vratil z budapesti. teraz som si uz nasiel oblubenem kde si rad zaskocim a viem co dostanem. napr Csarda na brehu vahu je celkom ok.
    preco neotvoris restauraciu?

  25. Miro Svitek

    :-) valer, ten taco truck mi vrat hlavou, take chcem. ale aj pre teba, ako baristu som nieco specialne nasiel, rychlo si to kup, kym to neuchmatnu !

    http://www.quoka.de/gewerbe-business/gastronomie-ladeneinrichtung/mobile-espresso-bar-cat_75_8110_adresult_34960846_pic_32174629.html

    potom ta svojim taco truckom dotiahnem furt niekam a budeme susedia !

  26. Miro Svitek

    vrta hlavou, som chcel napisat. pardon

  27. Miro Svitek

    zato, lebo potrebujem aj peniaze. ako kazdy. tak mi to zatial nejde do konceptu. lebo ak by som to robil po svojom, sice by ludia boli happy, ale okradal by som vlastnu rodinu. keby som otvoril, tak len na dialnici :-), komarno je male a stahovat sa nebudem.

    ale na stare kolena sa mozes tesit na moju trattoriu, pre znamych, kamaratov, a tych, co su hladni. ziadne velke hogo fogo, toscansky model vyzitych a unavenych managerov :-)

    kde je ta cina v pesti ? poslednu dobru som jedol v chicagu v chinatowne. ta stiiipala :-)

  28. ta cina je pri budove MTV. vola sa Momotaro. nedaleko je skvely tex mex – Iguana. pozavuj BBQ ribs.

    odporucam v San Franciscu je Japan town. Tam je jedno nakupne stredisko plne japonskych restauracii… vykasli sa na sushi (to je pre turistov) daj si skvele ramen alebo ine cestoviny. YUm !

  29. musime zorganizovat iron chef of slovakia

  30. neeeee! ;-) iron chef je tazka prihravka… Fukuzaaaa!

  31. Miro Svitek

    valer, ked to budes organizovat ty, a nevyhras, budes rozladeny ako po tom fifa turnaji :-)))))

  32. urobime iron chef light… a ked sa bojite, ze vyhram, tak budem len degustovat a kritizovat.

    btw
    ja som ten fifa turnaj skoro vyhral… bol som druhy pametas? a to som prehral proti bukimu, co som vedel ze na to nemam. to boci bol zdecimovany, leboho vytrepal nejaky 8 rocny fagan a skoncil na 12tom mieste ;)

  33. Peter Ondrejka

    chlapci, tak to varenie niekto zacnite organizovat, ja som za a zopar ludi sa prida tiez urcite. Kto na to ma cas a trpezlivost to dat dokopy nech sa chopi sance a podme do toho :)

    Kto sa hlasi? :)

  34. ok otestoval som divu kacicu. vysledok je nasledovny.

    dosli sme asi okolo 12.50. v restauraci bolo cca 15 ludi. privitanie, atmosfera, usadenie fungovalo na 1ku. boli sme hladny takze sme boli plny ocakavania a uvod sa podaril.
    objedname. manzelka hribove gnoči (tak to vyslovovala casnicka) co mi normalne nevadi, ale ked to stoji 7-8 EUR tak ano. ja som si dal na kadarke (madarske vino) kacacinou plnene cestoviny, malej sme objednali vyprazany rezen, hranolky ryza.

    cakali sme 40min… slovom styridsat. mala uz bola unavena, tahala si oci, bola hladna a dala to najavo. no aspon budeme hladnejsi povedali sme si… je nedela nikde sa neponahlame.

    manzelkine „gnoči“ s hubami, vyzerali skvele. boli mierne presolene a nasli sme chrumkave zrniecka vegety, ale dalo sa. okrem sampionov sme nasli aj kvalitne huby a to je dobre.

    moje cestoviny boli nieco strasne. cestoviny boli prevarene. na taniery sa rozpadali. pre istotu boli v malom hlbokom taniery posypane nejakou eidamskou tehlou. plnka bola tak presolen, ze sa to cele nedalo zjest. ja vacsinou zjem vsetko, lebo moj dedo hovorieval „dobre prase, vsechno spase“. pohundrem si, ale zjem. ale toto bolo strasne! normalne ma od toho rozbolelo brucho.

    tak som sa vrhol na tanier malej. trosku som o to vyprazene maso musel zabojovat, ale par kuskov som uzurpil. Vyprazane maso bolo vysusene, malo pachut. Hranolky boli nedopecene, pravdepodobne dost stare z nejakeho Tesco Value sacku. Malej to nevadilo a jedla. porovnajuc s mojimi cestovinami toto bolo ako zo stanicneho bufetu a tam som za cias VS vela jedol, takze som bol na to zvyknuty.

    sumar. som slamany. ceny su prehnane a kvalita co ponukly sa rovna nule. su miesta v Komarne, kde skocim na rychli obed. tie ponuknu lespiu kvalitu za 1/3 ceny. velmi som nechcel suhlasit s Mirom, ale bohuzial musim. skoda.

  35. Peter Ondrejka

    je mi to luto, ze ste s nimi nespokojny… Ja este skusim k nim raz zajst a skusit nieco ine. Mozno sme len natrafili prave na to jedlo co sa im dari spravit skutocne dobre.
    Vzdy sa snazim vybrat si take jedlo, co si doma ja sam nechcem pripravit (nechce sa mi, alebo na to nemam dostatocne vybavenie, suroviny), a prave mam stastie, ze to chuti tak ako ma.

  36. To su nemile spravy. Predpokladam, ze si mal tie iste cestoviny ako ja a vidim, ze tvoja skusenost bola uplne rozdielna od mojej. Ja som na slane vyslovene citlivy, pretoze solim minimalne – ak by sa to stalo u mna, tak by som zavijal dvojnasobne.
    Tesit ma na tvojej negativnej skusenosti moze asi len jedine. Ze tie cestoviny budu zrejme naozaj pripravovane na mieste. Neviem si prestavit, ze by kupovane mali takto odlisnu kvalitu. Takze, zaklad mame dobry, ale kolisajuca kvalita… To je asi este vacsia slovenska choroba, ako chronicka nekvalita. Ked je nieco nafigu, tak neni o com. Ale ked vas niekde navnadia na dobre, este to aj odporucite dalsim, tak vas nasledujuca nekvalita naserie omnoho viac. Co ma v tomto pripade vyslovene nasralo (aj na pozadi dalsich recenzii, ktore nedavno podobne „vybuchli“).

  37. Miro Svitek

    :-)))

    Valer je z toho natolko rozhodeny, ze vsade , kde ma byt Ypsilon, pise I a naopak. Ale som rad, ze som neostal v kritike sam, lebo uz som si pripadal ako snob a mrzut.

    Ale pozitivna sprava – robil som v nedelu tu hrncekovu knedlu, k srnciemu gulasu, a zaprasilo sa po nej. Dobry tip :-)

  38. Miro Svitek

    Cestoviny – urcite nebudu robene na mieste :-)))) Su z value packu :-)))

    Tych 40 minut sa cakalo kvoli sirokemu , nezorganizovanemu jedalnemu listku, nie preto, ze robili cestoviny.

    U nas semolinu zozenies velmi tazko, a ked si chces namiesat muku s vysokym obsahom lepku, musis kupit v mlyne v Kolarove.

  39. je mozne, ze sa zhana tazko, ale mozem ti povedat, ze fura podnikov a nielen na juhu bere muku napriklad z Madarska. Daleko nieje ani Taliansko. Ved nato mame EU, nie?

    Ze sa dlho cakalo. Ja stale rozmyslam, preco bola vo vasich pripadoch ta kvalita uplne inde. Zatial mi z toho vychadza jedine. Valer uvadza, ze v podniku bolo 15 ludi. Ked sme tam boli my, nebolo tam ani nohy. Takze je celkom mozne, ze sme mali stastie nato, ze mal kuchar chut sa pohrat s jedlom.
    Ano, bolo by idealne, pisat recenzie, az ked clovek navstivi dany podnik viackrat. Niekedy to ale nie je mozne.

  40. miro, to ze si snob a nafukanec to plati… za to kacica nemoze :)

    semolinu muku kupite v madarsku, treba sa len poobzerat. vola sa to tonkoly. 1kg asi 900ft.

    a cestoviny zo semoliny kupit v madarsku vsade.

    inak podla mna tie cestoviny robia sami, lebo tesco value su lepsie.

  41. Miro Svitek

    :-) dufam teda, ze si si aspon zafulal auto, valer. nevedel som, ze tonkoly je semolina, dik za tip.

    nakufanec som neni ! len malokto dokaze odkryt moj skutocny charakter, hlboku slovansku dusu :-)

  42. slovansku dusu? ja som si myslel, ze slovaci su narod holubici… a tazko si ta predstavujem ako holubicu :)))))))))))))))))))))… vsak ty by si tu holubicu zjedol! a este by si sprdol kuchara! :))))))))))) vies, ze ta mam rad.

  43. Miro Svitek

    Zato som napisal slovansku. Ivana Hrozneho poznas ??

  44. preco? aj on chodil do kacky?

  45. Miro Svitek

    hej, ale mal radsej inu Kacku :-)!)))

  46. Jánošík

    niéééééé.

  47. Jánošík

    Odkaz Svitekovy
    Miro zobuď sa.V Komárne a širokom ďalekom okolí sa všade,kde sa dá žrať,že k ním nechodíš.Poradím ti.Najbližšie,keď budeš hladný choď sa nažrať niekam na Madagaskar.Možno ťa tam strpia jeden mesiac.Potom ti už ostane len Severný pol.Tam môžeš krmiť tvojimi nezmyslami ľadové medvede.To bolo po prvé.
    Po druhé.Nauč sa dávať normálne sprepitné ako sa patrí na riaditeľa.K všetkým tvojim dobrým vlastnostiam ti chýba už len táto.Čau.
    Jánošík

  48. wohooooo… miro ty nenechavas sprepitne?

  49. miro svitek

    ahoj janosik,

    ja sa aspon podpisujem. tvoj anonymny stekot z podpalubia o niecom svedci.

    a k tomu sprepitnemu – ked uz ja nedam sprepitne, tak ten servis a zradlo stalo urcite za hovno. ale hlavne servis, lebo za jedlo moze kuchar, a preto nebudem trestat casnika.
    ceny su v restikach v kn vysoke dost, ale sprepitne som dal aj v kacke, tak fakt neviem , o com tocis. lenze k tomu sa vie vyjadrit len ten, kto bol pri tom, ked som platil, a pochybujem, ze si ty sedešl niekedy pri mojom stole, lebo sa svoju spolocnost snazim vyberat. ak nahodou ano, urobil som velku chybu.

    lenze na zavist mam svoj vlastny nazor : Psi stekaju, ale karavana ide dalej.

  50. miro svitek

    a ked som uz tu, tak este troska stravy pre ladove medvede :

    http://www.funradio.sk/rannasou/host-pavel-pospisil

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.