Reči

Krajšie potraviny

Je za hranicou tráva zelenšia?

Prečo som zatiaľ nespomenul kauzu ministerského porovnávania kvality zahraničných potravín? Pretože sa vždy oplatí počkať na viac informácii.

Dvojfarebný šalát, zemiakmi aj cibuľou

Nič už nebude také ako predtým

Po sviatkoch som k Novému roku dostal chuť znovu si spraviť zemiakový šalát. Dvojfarebný zemiakmi aj cibuľou. A po dovarení som sa začítal do minuloročného sumáru.

Tatarákový cirkus

Dalo by sa povedať, že to začalo nevinne. Pár bloggerov chcelo zorganizovať Festival tatarákov, ale hygiena im ho zatrhla.

Staré delikatesy.sk

Vynovené a prerobené

Po štyroch rokoch stránka prešla kompletným redizajnom, funguje na mobiloch a má pár šikovných fičúr navyše.

Festival chutí Nitrianskeho kraja

Lokálni výrobcovia znovu v Nitre

Takto o mesiac budeme mať v Nitre sviatok jedla a hudby nazvaný Festival chutí Nitrianskeho kraja. Opäť pomáham s organizáciou a pripravili sme pomerne veľa zmien.

Slovenské foodblogy po desiatich rokoch

Blogy o jedle prešli pomerne dlhú cestu a tie najstaršie u nás začínali v roku 2006, to je presne desať rokov nazad. Pozrime sa, ktoré vydržali a ako sa im darí.

V kuchyni

Začalo sa niečo nové?

Každoročný posledný a jemne predpovedný článok sa nám presunul do Nového roka.